اخبار تکنولوژی 5

معرفی تکنولوژی

اخبار تکنولوژی 5

معرفی تکنولوژی

۱۰ روش موثر در برخورد با مشتری

ز انگیزه ها عمده‌ی از دست دادن یک مشتری، تصادف نادرستی است که با او می‌شود. نتیجه‌ی بی‌تفاوتی در تصادف با مشتری، از دست دادن اوست. مشتریان، نحوه‌ی برخورد شما را به خاطر می‌سپارند و این روزها به کمک فیسبوک، اینستاگرام و دیگر دست موزه ارتباط جمعی، تجربیات‌شان را با سایرین به اشتراک می‌گذارند. پس، داشتن یک فروشنده یا کارمند بی‌تفاوت کافی است لغایت نه فقط یک فرد، بلکه جمعی از نزدیکان او، برای همیشه، تصویر بدی از خدمات یا محصولات شما، در ذهن‌شان ثبت کنند. انتظارات و ارزش‌های مشتریان نسبت به گذشته، اهمیت اکثریت یافته است، چون حیاتی‌ترین سرمایه‌ی یک کسب و کار، مشتریان آن است. از این رو، نحوه‌ی تصادف صحیح با مشتری مهم است و این چیزی نیست که تنها محدود به رابطه‌ی فروشنده و کارفرما با مشتری شود، بلکه همه‌ی ما باید نحوه‌ی برخورد صحیح با دیگران را بیاموزیم. همین که تلفن را زمین می‌گذارید، چشم از مانتیور کامپیوتر برمی‌دارید و چشم در چشم مشتری، با دقت به حرف‌هایش گوش می‌دهید، پیام مهمی را به او منتقل می‌کنید و علاوه بر احترامی که برای خویش مشتری قائل می‌شوید، ارزش خودتان و جایگاه پیرامون کاری‌تان را به او پرتو می‌دهید. در این مقاله با ۱۰ طریق موثر در برخورد با مشتری آشنا شوید.


yektanet.com


نحوه برخورد با مشتری


همه‌ی ما می‌دانیم چه اتفاقی برای کشتی تایتانیک افتاد. نحوه‌ی تصادف صحیح می‌توانست جلوی آن تراژدی و از دست رفتن جان بیش از ۱۵۰۰ انسان را بگیرد. تصادف درست، همین نقش مهم را در مشاغل بازی می‌کند. وقتی از خوانندگان مجله‌ی CIO خواسته شد الی سه چیرگی برتر که به عقیده‌ی آنها، زیردستان‌شان به آنها بیچارگی دارند، اسم ببرند، ۷۰ درصد از آنها، ارتباطات را احد متعلق به مهارت‌ها دانستند.


به روش‌هایی که در اینجا برای نحوه‌ی درست برخورد با مشتری آمده است‌، دقت کنید:


۱. حرف دیگران را قطع نکنید

حرف سایرین را قطع نکنید، شیوه تصادف با مشتری


جَک فیلیپس، اپراتور بیسیم کشتی تایتانیک، پیام بیسیم ارسال شده از یک کشتی کم و بیش به خویش را نشنیده قطع کرد و به آنها گفت ساکت شوند. او با این بی‌اعتنایی، مانع شد آن کشتی موفق به ارسال این آگاهی شود که تایتانیک در حال  نزدیک  شدن به یک کوه یخ است.


مراقب بریدن حرف سایرین باشید، به اخص اگر آنها، مشتریان شما باشند. اگر هنگامی که مشتری در حال بیان یک دشوار است، حرفش را قطع کنید و شروع به رهنمود دادن کنید، بی گمان او را غمگین خواهید کرد. اگر برای قطع حرف‌های مشتری، اجباری پرماسیدن می‌کنید، حداقل به سراغ اصل مطلب بروید و به فرد مقابل بگویید که نظرتان درباره‌ی ایده‌ی اصلی او چیست. با این روش، فرد روبرو حداقل می‌تواند نظر شما را تأیید یا تصحیح کند و در هر صورت، در وقت صرفه‌جویی می‌شود.


۲. در برخورد با مشتری با جدیت به حرف‌های او گوش دهید

آیا لغایت به حال اثناء صحبت با کسی، احساس کرده‌اید که انگار تمام مدت با بارو حرف زده‌اید؟ چه بسا آن فرد حرف‌های شما را شنیده باشد، اما اصلا نشانه‌ای بروز نداده است. کوشش کنید خودتان چنین کاری را با دیگران نکنید. هنگام وابستگی پایدار کردن با دیگران، اطمینان فرد مقابل از اینکه شما به حرف‌هایش گوش می‌دهید، مهم است. به همین دلیل، در گفتمان با فرد مقابل، همکاری کنید و به سخنان او از راه لزرش دادن سر و گفتنِ «می‌فهمم!» و یا بازگویی گفته‌هایش واکنش پرتو دهید. با این کار، هم درک خودتان را از مطلب گفته شده بالا می‌برید و هم روی فرد مقابل تأثیر بهتری می‌گذارید.


۳. از سوالات منفی اجتناب کنید

فرض کنید به یک مشتری بگویید: «برنامه‌ی وُرد را نصب نکردید؟» و او پاسخ دهد: «بله!» قصد او از بله گفتن چیست؟ بله، شما صحیح می‌گویید. برنامه‌ی وُرد را نصب نکرده‌ام یا بله، برنامه‌ی وُرد را نصب کرده‌ام؟


سوالاتی که در آنها افعال منفی به شغل رفته است، فرد روبرو را مبهوت می‌کند. بهتر است در جهت نحوه‌ی درست تصادف با مشتری، افعال منفی را از جملات حذف کنید و مثلا بگویید: «برنامه‌ی وُرد را نصب کردید؟» یا یک سوال مفتوح بپرسید: «چه نرم‌افزارهایی را نصب کرده‌اید؟» اگر مجبور به استفاده از افعال منفی هستید، سوال‌تان را این طور مطرح کنید: «شما برنامه‌ی وُرد را نصب نکردید، صحیح می‌گم؟»


۴. در ارائه‌ی اطلاعات فنی دقت کنید

دقت در ارائه اطلاعات، شیوه برخورد با مشتری


احتمال دارد اطلاعات فنی مشتریان از شما کمتر باشد. بنابراین، اثناء روشنگری این مسائل به آنها مراقب باشید. اگر از کلمات مخفف کاربرد می‌کنید، حتما به معنای آنها دقت کنید. یک کلمه‌ی مخفف می‌تواند دو معنی متفاوت داشته باشد، حتی در زمینه‌ IT (فناوری اطلاعات)، برای مثال، ASP هم به معنای «صفحه‌های سرور فعال» و هم به معنای «نقطه‌ی تماس بین‌المللی» است. مراقب این اشتباه باشید: سعی کنید نه بیش از حد تخصصی گفتگو کنید که فرد روبرو متوجه صحبت‌های شما نشود و نه مشابه بچه‌ها با طرف مقابل صحبت کنید. نحوه‌ی درست برخورد با مشتری بدین نوع است که هنگام گفتگو با وی در چشمان او نگاه کنید و مراقب ایما و اشاراتی باشید که نشان می‌دهد او متوجه حرف‌های شما نشده است. اگر لازم بود از آنها بپرسید که آیا متوجه قصد شما می‌شوند.


۵. برای کالبدشناسی مفاهیم فنی از سنجش بهره‌گیری کنید

یک شیوه خوب در برخورد با مشتری برای توضیح مفاهیم فنی، استفاده از مقایسه است. اگرچه سنجش محدودیت‌هایی دارد، در توضیح یک ایده‌ی غریب در برابر یک ایده‌ی آشنا، به شغل می‌آید. یگانه از بهترین مقایسه‌هایی که تا به حال شنیده‌ام، مقایسه‌ی دیوار اثیر (firewall) با یک کارمند بانک است. وقتی وارد بانک می‌شوید، مستقیم به سمت گاوصندوق نمی‌روید و پول‌تان را برنمی‌دارید، بلکه نخست به سمت یکتا از باجه‌‌های بانک می‌روید الی کارمند بانک هویت شما را با بررسی کارت شناسایی، تأیید و اعلام کند جهت برداشت، چه مقدار پول در حساب شما موجود است. سپس مبلغ درخواستی را به شما می‌دهد و شما از بانک خارج می‌شوید.


۶. به جای جملات منفی، از جملات مثبت بهره‌گیری کنید

مشتریان شما بیشتر علاقه‌مند توانایی‌های شما هستند الی محدودیت‌های‌تان. به ذکر دیگر، بیشتر علاقه‌مند کاری هستند که می‌توانید سپریدن دهید، نه کاری که نمی‌توانید انجام دهید. شیوه‌ی صحبت کردن شما با آنها، روی استحصال آنها از شما و سازمانی که در آن مشغول به پیشه هستید، نشان می‌گذارد. شما به عنوان یک فرد یا عضوی از یک سازمان، از حیث آنها، یا صاف کننده هستید، یا راه‌بند. پس، برای نمونه به جای اینکه بگویید: «نمی‌توانم به شما کمک کنم، مگر اینکه از سیستم خارج شوید.» بگویید: «لطفا از سیستم بیرون شوید لغایت من بتوانم به شما کمک کنم.» با کاربرد جملات مثبت، منظورتان را هم راحت‌تر به فرد روبرو منتقل می‌کنید.


۷. مراقب واژه ها و عباراتی باشید که اشتباه برداشت می‌شوند

کلماتی که اشتباه استحصال میشوند، تصادف با مشتری


گاهی اوقات حرفی را بدون هیچ منظوری می‌گوییم، اما طرف روبرو اشتباه برداشت می‌کند. منظور ما یک چیز است، اما شیوه ذکر یا خواست سخن ما به گونه‌ای است که چیز دیگری را به طرف مقابل منتقل می‌کند. برای نمونه، در زبان چینی، صدای «ma» اگر با لحن بلند ادا شود، به معنای مادر زن (یا والده شوهر) است، اما اگر لحن ادای آن، افت و خیز داشته باشد، به معنای «اسب» است.


در تصادف با مشتری هرگز فرد مقابل را طوری خطاب نکنید که دریافتن ترسانیدن یا خوارداشت کند و حالت دفاعی خویش بگیرد. مثلا به جای گفتن: «صدایت لاغر است، نمی‌توانی بلندتر حرف بزنی.» بگویید: «من صدایت را نمی‌شنوم!» مشکل دیگر مربوط به کلی‌‌گویی است که سبب می‌شود ذهن شنونده از سوژه اصلی منحرف شود. فرض کنید به فرد روبرو بگویید: «مردم سرشان نمی‌شود چه شغل کنند!» فرد روبرو شدنی است تصور کند هدف شما از «مردم» خود او است. بهتر است در این مواقع استعمال «بلانسبت شما» یا «به استثنای شما» را فراموش نکنید.


اگر کسی مضطرب است، گرد از بدترین کارها این است که به او بگویید: «آرام باش!» چه بسا این شیوه، نیم درصد مواقع پاسخ دهد، ولی به طور کلی اوضاع را از آنچه هست بدتر می‌کند.


به طور کلی، پیش از سخن گفتن فکر کنید. من نمی‌گویم دائم باید مؤدب و سیاستمدار باشید. برخی مواقع اوقات لازم است بعضی افراد را تنبیه کنیم (البته به صورت کنایی). با هستی این، قبل از اینکه چیزی بگویید، گزینه‌های دیگر را بسنجید. به نقل از یک ضرب المثل:


«کسی که مراقب زبان خویش است، خودش را از مصیبت دور نگه می‌دارد.»


۸. یادتان باشد مشتریان به مشکلات فنی واکنش‌های احساسی پرتو می‌دهند

وقتی مشتری یک سخت فنی دارد (مثلا با پرینت دریافت دشوار دارد)، یادتان باشد، کم و بیش دائم به مشکلش واکنش‌ احساسی هم نشانه می‌دهد. بسته به اهمیت جستار و مسئله‌ی زمان، این پیامد احساسی می‌تواند یک ناراحتی ساده یا یک وحشت کامل باشد. نمی‌گویم مجبورید در این شرایط مشابه دکتر فیل (Dr.Phil) رفتار کنید، بلکه می‌گویم شناخت و اهمیت دادن به این واکنش‌های احساسی مهم است. اگر فقط کاری که از شما برمی‌آید این است که مشکل فنی او را حل کنید و به سراغ کارهای دیگرتان بروید، شایستن دارد مشتری کماکان پریشان و آشفته باقی بماند.


در این موارد، صرفا بگویید: «مایه‌ی دردسره، اینطور نیست؟» یا «متنفرم وقتی این دشوار برای منم پیش میاد.» گفتن این جملات مایه می‌شود مشتری دانستن بهتری نسبت به موقعیت پیدا کند و احتمالا استحصال مثبتی هم از شما خواهد داشت.

آوش تک

۹. مخالفت‌ها و سوالات مشتریان را پیش‌بینی کنید

پیش بینی مخالفت ها و سوالات، تصادف با مشتری


سون تسی، نویسنده‌ و رزم‌آرای کهنه چینی در کتاب خویش به اسم «هنر رزم» این طور نوشته است:


اگر دشمن را بشناسید و خودتان را هم بشناسید، دیگر نیاز نیست از سرانجام صدها جنگ بهراسید.


هنگام پیوستگی با مشتریان، این ریشه-بن-بیخ را به شغل ببرید. به ویژه، کوشش کنید مخالفت‌های مشتریان را پیش‌بینی کنید و به آنها بپردازید.


برای مثال، فرض کنید در حال ارسال دستورالعملی در خصوص دانلود و به‌روزرسانی نرم‌افزار ویندوز هستید. باز هم فرض کنید مشتریان شما آنقدر در این زمینه اطلاعات دارند که بتوانند خطرساز شوند. چنین مشتری آگاهی، ممکن است بگوید: «خب، ویروس‌یاب رایانه من به‌روز است، بعد این به‌روزرسانی برای من بایسته نیست.» ارتباطات شما با چنین مشتریانی در صورتی مؤثرتر خواهد بود که این مسائل را پیش‌بینی کنید و سر راست به سراغ آنها بروید. بنابراین، بهتر است در برخورد با مشتری جمله‌ای همانند این بگویید: «این به‌روزرسانی ویندوز بایسته است، حتی اگر ویروس‌یاب شما به‌روز شده باشد.»


۱۰. مشتری را از جریان اموری که به خواسته‌ی او مربوط است، مطلع کنید

اگر با مشتریان جوری رفتار شود که مایه شود در تاریکی گنگی باقی بمانند، ناراحت خواهند شد. همیشه آنها را از پیشرفت‌ پروسه‌هایی که به آنها مربوط می‌شود، مطلع سازید، به گزیده تر درباره مشکلات فنی و قطع برق. حتی اگر در یک مورد خاص که به تقاضا مشتری مربوط می‌شود، هیچ تازه خاصی هم ندارید، او را از بی‌خبری خود مطلع کنید، چون با این کار مشتری باخبر می‌شود که شما در جریان حل مشکل او هستید. برای مثال، به مشتری تازه دهید که با فروشنده تماس گرفته‌اید، اما کماکان خبری از او نشده است. اعلام بی‌خبری هم، به نوعی تازه است.


اگر یک مشتری از راه پیام صوتی یا ایمیل، درخواستی را با شما مطرح کرده است، به او تازه بدهید که پیام صوتی یا ایمیل او را دریافت کرده‌اید، حتی اگر همچنان متعاقب بررسی به آن هستید. با این کار، یگانه از نگرانی‌های مشتری را مختصر کرده‌اید.


رفع مشکل را هم به مشتری آگاهی دهید. هیچ چیز بدتر از این نیست که مشتری بفهمد، اگر از فلان تازه آگاه می‌شد، می‌توانست زودتر به کارهای دیگرش برسد.

کدام آیفون مناسب شماست؟

به گفته کارشناسان فعال در حوزه فناوری، کاربرانی که قصد خریداری گوشی‌های آیفون را دارند، بهتر است با توجه به نیاز و بودجه خود در این مورد تصمیم گیری و انتخاب کنند.

کدام آیفون مناسب شماست؟

به گزارش ایسنا، بر اساس گزارشی که در وب سایت دیجیتال ترندز آمده است، کارشناسان فعال در حوزه فناوری با بررسی و تحلیل قابلیت‌های کاربردی و مشخصات فنی موجود در مدل‌های مختلف آیفون‌های جدید، فهرست و گزارشی را تهیه و منتشر کرده اند که به کاربران و علاقمندان به خریداری گوشی های آیفون کمک و راهنمایی می کند تا کدام مدل آن را تهیه، خریداری و استفاده کنند.  

اپل به عنوان توسعه دهنده گوشی‌های هوشمند آیفون هر ساله در جریان برگزاری رویدادی از مدل‌های جدید گوشی‌های خود رونمایی و پرده برداری می‌کند که از جمله جدیدترین گوشی‌های آن می‌توان به آیفون ۱۱، آیفون ۱۱ پرو و آیفون ۱۱ پرو مکس اشاره کرد که در سپتامبر ۲۰۱۹ رونمایی و سپس روانه بازارهای جهانی شد.  
اپل به هنگام معرفی این محصولات جدید، آیفون ۱۱ را جایگزینی برای آیفون ایکس آر نامید که از قیمت پایین تر و اندازه کوچکتری نسبت به دو مدل پرچمدار دیگر برخوردار است و درواقع، نسخه مقرون به صرفه و اقتصادی گوشی های آیفون به شمار می رود.  

بر اساس گزارش وب سایت CNBC، قیمت گوشی‌های هوشمند آیفون ۱۱، آیفون ۱۱ پرو و آیفون ۱۱ پرو مکس به ترتیب ۶۹۹ دلار، ۹۹۹ دلار و ۱۰۹۹ دلار گزارش و اعلام شده است.

پیشتر نیز بسیاری از کارشناسان و تحلیلگران فعال در حوزه فناوری برآورد و اعلام کرده بودند که استقبال کاربران و مشتریان در بازارهای جهانی علی الخصوص چین از گوشی مقرون به صرفه آیفون ۱۱ بسیار بیشتر از دو مدل دیگر آن خواهد بود.  

حالا به تازگی کارشناسان فهرستی از مدل گوشی های جدید آیفون که در طول یکی دو سال اخیر معرفی و عرضه شده اند، منتشر کرده اند تا کاربران بتوانند بر اساس نیاز خود بهترین و مناسب ترین گوشی موجود در بازار را خریداری و استفاده کنند.  

آیفون ۱۱؛ مناسب برای اکثریت کاربران / کاربران با استفاده معمولی از موبایل

آیفون ۱۱ پرو و آیفون پرو مکس؛ مناسب برای علاقمندان به عکاسی 

آیفون ۱۱ و آیفون ۱۱ پرو مکس؛ مناسب برای تاجران و صاحبان کسب و کار

آیفون ۸ و آیفون ۱۰ (ایکس)؛ مناسب برای کاربرانی که برای اولین بار آیفون می خرند

منبع:

https://www.alef.ir/news/3980811029.html

نگاهی به پرطرفدارترین اپلیکیشن‌های اندرویدی

ر این گزارش به معرفی برنامه‌هایی که رکورد بیشترین دانلود از گوگل‌پلی را دارند را معرفی خواهیم کرد.

نگاهی به پرطرفدارترین اپلیکیشن‌های اندرویدی
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، گوگل‌پلی یک فروشگاه مجازی نرم افزاری اندروید است که توسط سازنده این سیستم عامل، یعنی گوگل ساخته و پشتیبانی می‌شود. گوگل‌پلی بزرگ‌ترین و جامع‌ترین فروشگاه برنامه‌های اندرویدی در جهان است که می‌توان گفت تمامی افرادی که تلفن هوشمند اندرویدی دارند، حداقل چندباری برای دانلود یا بروزرسانی نرم افزار‌های خود، به آن سر زده‌اند، درواقع خود گوگل به صورتی اندروید را طراحی کرده که کاربران را برای دانلود یا بروزرسانی نرم افزاری به گوگل‌پلی هدایت می‌شوند. به همین جهت، این مارکت اندرویدی چند صد میلیون کاربر فعال دارد و میلیون‌ها نرم افزار نیز در آن به صورت رایگان یا پولی، ارائه شده است. گوگل پلی مرجع نرم افزار اندروید است و تمامی شرکت‌های بزرگ و کوچک توسعه دهنده نرم افزاری به دنبال آن هستند تا برنامه تولیدی خود را در این فروشگاه به کاربران عرضه کنند. از این رو می‌توان با نگاهی به آمار دانلود برنامه‌های مختلف در گوگل‌پلی به مقدار محبوبیت آن‌ها دست یافت، همچنین می‌توان فهمید که مردم جهان از چه برنامه‌هایی بیشتر استفاده می‌کنند.

معرفی پرطرفدارترین اپلیکیشن‌های اندرویدی گوگل‌پلی

ما در این گزارش با بررسی برنامه‌های مختلف قصد داریم تا ۱۵ نرم افزار اندرویدی محبوب با بالاترین میزان دانلود از گوگل‌پلی را معرفی کنیم، با توجه به جامعیت گوگل‌پلی می‌توان گفت این ۱۵ برنامه در سطح جهان از محبوب‌ترین برنامه‌های اندرویدی هستند و بیشترین کاربر را دارند. البته نکته مهم آن است که در این فهرست خبری از برنامه‌های پیشفرض اندروید نیست، برنامه‌هایی مانند گوگل مپ، یوتیوب و خود گوگل‌پلی به طور پیشفرض برروی تمامی تلفن‌های هوشمند اندرویدی نصب هستند و این درحالی است که شاید تعداد زیادی از کاربران از آن‌ها استفاده نکنند، اما با توجه به نصب بودن آن‌ها برروی اندروید، کاربرانی میلیاردی دارند. در این گزارش به برنامه‌های غیر پیشفرض خواهیم پرداخت، برنامه‌هایی که کاربران خود به گوگل‌پلی رفته و آن‌ها را دانلود کرده‌اند.

در این فهرست حضور گسترده پیام‌رسان‌ها و شبکه‌های اجتماعی قابل تامل است، این نکته نشان می‌دهد که در حال حاضر شبکه‌های اجتماعی بیشترین کاربر را دارند و محبوبیتی غیر قابل وصف پیدا کرده‌اند، پس از این نوع برنامه‌ها، بازی‌ها و چند برنامه کاربردی در این فهرست دیده می‌شود. با بررسی فهرست محبوب‌ترین برنامه‌های گوگل‌پلی همراه ما باشید:

معرفی پرطرفدارترین اپلیکیشن‌های اندرویدی گوگل‌پلی

برنامه فیسبوک
میزان دانلود: بیش از ۴ میلیارد
مالک: شرکت فیسبوک

جای تعجب ندارد که محبوب‌ترین شبکه‌اجتماعی آمریکایی در صدر این فهرست باشد، البته خیلی از کاربرانی که فیسبوک را در گوشی‌های خود دارند، زیاد به آن سر نمی‌زنند و میزان کاربران فعال فیسبوک کاهش پیدا کرده است، اما با وجود رسوایی‌های امنیتی فیسبوک و ترند شدن پویش #DeleteFacebook این شبکه اجتماعی هنوز هم طرفداران زیادی دارد و بیش از ۴ میلیارد بار از گوگل‌پلی دانلود شده است.

معرفی پرطرفدارترین اپلیکیشن‌های اندرویدی گوگل‌پلی

برنامه واتساپ
میزان دانلود: حدود ۳ میلیارد
مالک: شرکت فیسبوک

پیام‌رسان واتساپ، محبوب‌ترین پیام‌رسان در جهان است که شرکت فیسبوک آن را خریداری کرده و در حال حاضر مالک آن است، واتساپ نزدیک به ۳ میلیارد بار از گوگل‌پلی دانلود شده و در ماه‌های اخیر با انتشار بروزرسانی‌های مختلف در تلاش است تا نظر کاربران بیشتری را به خود جلب کند. البته انتقاد‌ها از واتساپ زیاد است و امکان دارد این برنامه محبوبیت خود را از دست بدهد.

معرفی پرطرفدارترین اپلیکیشن‌های اندرویدی گوگل‌پلی

برنامه اینستاگرام
میزان دانلود: حدود ۲ میلیارد
مالک: شرکت فیسبوک

اینستاگرام سومین برنامه محبوب اندرویدی است که مانند برنامه قبلی، فیسبوک آن را خریداری کرده و مالک آن شناخته می‌شود. هوش فیسبوک و مارک زاکربرگ در خرید و تولید محبوب‌ترین شبکه‌های اجتماعی نکته قابل توجهی است که او را به یکی از قدرتمندترین انسان‌ها در جهان تبدیل کرده است. اینستاگرام شبکه اجتماعی محبوب تصویر محور این روز‌های فضای مجازی، نزدیک به ۲ میلیارد بار دانلود شده و کاربران فعال بسیاری دارد.

معرفی پرطرفدارترین اپلیکیشن‌های اندرویدی گوگل‌پلی

برنامه اسکایپ
میزان دانلود: بیش از یک میلیارد
مالک: شرکت مایکروسافت

اسکایپ با اختلاف بهترین برنامه ارتباط ویدئویی آنلاین در جهان است، این برنامه با ارتباط رایگان مبتنی بر وب، ارتباط تصویری و صوتی با کیفیتی را برقرار می‌کند، اسکایپ محبوب‌ترین برنامه گوگل‌پلی شناخته می‌شود که تحت مالکیت فیسبوک نیست. این برنامه بیش از یک میلیارد بار دانلود شده است.

معرفی پرطرفدارترین اپلیکیشن‌های اندرویدی گوگل‌پلی

بازی Subway Surfers
میزان دانلود: بیش از یک میلیارد
مالک: شرکت کیلو گیمز

بازی موج سواران مترو محبوب‌ترین بازی اندرویدی جهان است. این بازی هدف خاصی ندارد و در سبک سکوبازی و رکورد شکنی تولید شده که با گیم‌پلی اعتیادآور خود، طرفداران بسیار زیادی دارد. در این بازی شخصیت اصلی با یک اسپری رنگ، محیط مترو را رنگ‌آمیزی می‌کند و به همین دلیل پلیس مترو در تعقیب او است. به این ترتیب باید به سرعت از دست مامور مترو فرار کرده و با عبور از موانع مختلف، سکه‌های بیشتری را جمع آوری کنید.

معرفی پرطرفدارترین اپلیکیشن‌های اندرویدی گوگل‌پلی

برنامه توییتر
میزان دانلود: بیش از ۸۰۰ میلیون
مالک: شرکت توییتر

توییتر دیگر شبکه اجتماعی مطرح دنیا است که در رتبه ششم این فهرست قرار می‌گیرد، توییتر مانند فیسبوک و اینستاگرام طرفدار ندارد و بیشتر اکانت‌های افراد سیاسی و شرکت‌های مختلف در آن فعال هستند.

معرفی پرطرفدارترین اپلیکیشن‌های اندرویدی گوگل‌پلی

برنامه Clean Master: Space Cleaner & Antivirus
میزان دانلود: بیش از ۸۰۰ میلیون
مالک: شرکت چیتاه موبایل

کلین مستر، برنامه محبوب پاک‌سازی تلفن هوشمند برای اندروید است که با بیش از ۸۰۰ میلیون بار دانلود، به عنوان محبوب‌ترین برنامه کاربردی (غیر از برنامه‌های کاربردی، پیام رسان و شبکه اجتماعی) اندروید شناخته می‌شود. کلین مستر یک برنامه سبک با محیطی ساده است که با یک لمس، حافظه کش گوشی را پاک سازی می‌کند و باعث افزایش سرعت تلفن هوشمند می‌شود.

معرفی پرطرفدارترین اپلیکیشن‌های اندرویدی گوگل‌پلی

بازی Candy Crush Saga
میزان دانلود: بیش از ۸۰۰ میلیون
مالک: شرکت کینگ

بازی پازلی کندی کراش آنقدر محبوب است که شاید قبل از خواندن این فهرست فکر کنید که محبوب‌ترین بازی، این عنوان خواهد بود، اما کندی کراش بعد از ساب‌وی سورفرز در رده دوم محبوب‌ترین بازی‌های اندرویدی قرار می‌گیرد. در این بازی باید آبنبات‌های هم رنگ را در کنار هم ردیف کنید تا از بین بروند و امتیاز دریافت کنید.

معرفی پرطرفدارترین اپلیکیشن‌های اندرویدی گوگل‌پلی

برنامه اسنپ‌چت
میزان دانلود: بیش از ۷۵۰ میلیون
مالک: شرکت اسنپ

اسنپ‌چت یکی از جدید‌ترین شبکه‌های اجتماعی است که در دهه دوم قرن ۲۰۰۰ تولید شده و در کمتر از ۸ سال توانست به یکی از محبوب‌ترین شبکه‌های اجتماعی در جهان تبدیل شود. اسنپ‌چت مانند اینستاگرام بر پایه محتوای تصویری توسعه پیدا کرده، اما با افکت‌ها و ویژگی‌های فانتزی متنوعی، می‌توان تصاویر یا فیلم‌های گرفته شده در آن را ویرایش کرد. این نوع افکت‌ها که معروف‌ترین آن‌ها براساس واقعیت افزوده هستند موجب جذاب شدن تصاویر می‌شود.

معرفی پرطرفدارترین اپلیکیشن‌های اندرویدی گوگل‌پلی

برنامه SHAREit
میزان دانلود: بیش از ۷۵۰ میلیون
مالک: شرکت شیر ایت تکنولوژی

برنامه شیر ایت با فناوری انتقال فایل برپایه اتصال وای‌فای که ۲۰۰ برابر سریع‌تر از بلوتوث است، توانست به سرعت، محبوبیتی دست نیافتنی به دست بیاورد، این برنامه انتقال فایل در تلفن‌های هوشمند را متحول کرد. در گوشی‌های جدید به علت کیفیت بالا دوربین، حجم تصاویر و ویدئو‌های ضبط شده بالا رفته و انتقال آن‌ها را با بلوتوث، دشوار می‌کند با شیر ایت این کار تنها در چند ثانیه رخ می‌دهد.

معرفی پرطرفدارترین اپلیکیشن‌های اندرویدی گوگل‌پلی

برنامه دراپ‌باکس
میزان دانلود: بیش از ۷۰۰ میلیون
مالک: شرکت دراپ‌باکس

دراپ‌باکس یکی از سرویس‌های مشهور فضای ابری است که با امکانات ویژه خود توانسته از نظر محبوبیت رقبای سرسختی مانند گوگل درایو، وان درایو و آی‌کلود را پشت‌سر بگذارد و به پرکاربرترین سرویس فضای ابری اندرویدی تبدیل شود. با دراپ‌باکس به آسانی و سادگی در هر جایی به فایل‌های خود دسترسی دارید، این برنامه در ابتدا ۲ گیگابایت فضای رایگان در اختیار هر کاربر قرار می‌گیرد و برای داشتن فضای بیشتر باید با یکی از پلن‌های حجمی دراپ‌باکس را خریداری کرد.

معرفی پرطرفدارترین اپلیکیشن‌های اندرویدی گوگل‌پلی

برنامه لاین
میزان دانلود: بیش از ۷۰۰ میلیون
مالک: شرکت لاین

با وجود برنامه‌های مشابه قدرتمند، لاین دومین پیام‌رسان محبوب اندرویدی است، این پیام‌رسان بعد از واتساپ، بیشترین کاربر را دارد که درصد زیادی از آن‌ها مربوط به کشور‌های شرق آسیا هستند. لاین توسط یک تیم ژاپنی طراحی شده و به خصوص در کشور‌های ژاپن، تایوان، تایلند، اندونزی و آمریکای شمالی، طرفدارانی زیادی دارد.

معرفی پرطرفدارترین اپلیکیشن‌های اندرویدی گوگل‌پلی

برنامه فلیپ‌بورد
میزان دانلود: حدود ۶۰۰ میلیون
مالک: تیم توسعه فلیپ بورد

فلیپ‌برد یک پلتفرم جامع و محبوب خبری در سراسر جهان است، با فلیپ‌بورد در هر لحظه به جدیدترین و مهم‌ترین اخبار در حوزه‌های مختلف سیاسی، ورزشی، هنری، علمی، فناوری و ... دسترسی خواهید داشت.

معرفی پرطرفدارترین اپلیکیشن‌های اندرویدی گوگل‌پلی

Super-Bright LED Flashlight
میزان دانلود: حدود ۶۰۰ میلیون
مالک: تیم توسعه دهنده

شاید تنها برنامه‌ای که هرگز تصور نمی‌کردیم در این فهرست جایی داشته باشد، نرم افزار سوپر برایت ال‌ای‌دی است که یک ابزار ساده و کم‌حجم بوده و تنها وظیفه‌اش، روشن کردن فلش ال‌ای‌دی گوشی است. سادگی و ویدجت کاربردی این برنامه، موجب محبوبیت آن شده است.

معرفی پرطرفدارترین اپلیکیشن‌های اندرویدی گوگل‌پلی

برنامه My Talking Tom
میزان دانلود: حدود ۶۰۰ میلیون
مالک: اوت‌فیت ۷

برنامه محبوب گربه سخنگو به طرز عجیبی نزدیک به ۶۰۰ میلیون بار دانلود شده، این برنامه بسیار ساده، برای کودکان بسیار سرگرم کننده است و شاید علت محبوبیت آن نیز همین موضوع باشد، والدین بسیاری این برنامه را برروی گوشی خود دارند و در مواقع لزوم با آن فرزندان خردسال خود را سرگرم می‌کنند.

منبع:

https://www.alef.ir/news/3980812036.html

سئو کلاه خاکستری

سئو کلاه خاکستری

Gray Hat SEO


سئو کلاه خاکستریReviewed by سئو ایران on Nov 1Rating: 4.5سئو کلاه خاکستریسئو کلاه خاکستری چیست؟ تعلیم سئو کلاه خاکستری و الگوریتم های گوگل

براساس بخش بندی سئو می توانیم آن را به به سه بخش دسته کنیم. که این سه دسته شامل: سئو کلاه سفید، سئو کلاه سیاه و سئو کلاه خاکستری است. در مقالات پیشین درباره سئو کلاه سیاه و سئو کلاه سفید مطالبی را ارائه کردیم. به راستی سئو طریق های مختلفی دارد که نمیتوان گفت همه آنها سودمند هستند یعنی هر آنچه از تکنیک ها از عقیده گوگل قانونی باشد جز تقسیم سئو کلاه سفید است و هر آنچه غیر قانونی باشد جزء دسته سئوکلاه سیاه می باشد. در این مقاله اغلب میخواهیم به سئو کلاه خاکستری بپردازیم.


سئو کلاه خاکستری

در واقع تعریفی که می توان درباره سئو کلاه خاکستری بیان کرد این است که سئو کلاه خاکستری چیزی مابین سئو کلاه سفید و سئو کلاه سیاه است. یعنی زمانیکه گوگل متوجه آن شود سایت شما باره جریمه گوگل پیمان می گیرد. کسانی که برادر ندارند و نمیخواهند که اثر دهند که از قانون پی روی نمیکنند و در واقع طرفدار بی قانونی هستند از تکنیک های سئو کلاه خاکستری کاربرد می کنند. این را بخاطر داشته باشید که اگر از تکنیک های سئو کلاه خاکستری به درستی استفاده نشود شما و سایتتان در لبه پرتگاه قرار خواهید گرفت یعنی با یک اشتباه حقیر تمام تلاشتان از بین خواهد رفت.


سئو کلاه خاکستری

Gray Hat SEO


در پیوستگی می خواهیم به چند نمونه حقیر از تکنیک هایی که در سئو کلاه خاکستری می بایست به آنها توجه کنیم بپردازیم.


تکنیک های سئو کلاه خاکستری

سئو کلاه خاکستری

تکنیک سئو کلاه خاکستری


کامنت گذاشتن

بک لینک دادن به سایت خود.

خرید دامین.

طراحی مجدد سایت.

لینک دهی از شبکه های مجازی.

ورود به سایت از شبکه اجتماعی.

قرار دادن کلمات کلیدی در عنوان.

گذاشتن لینک در ایمیل سایت های خبری.

اهمیت کلاه خاکستری

استفاده صحیح از سئو کلاه خاکستری میتواند در خرج و وقت شما صرفه جویی ایجاد کند. 

سئو کلاه خاکستری

 اما الگوریتم های گوگل باهوش هستند و همانطور که میدانید گوگل هر ساله این الگوریتم ها را تغییر میدهد. و ممکن است پس از این دگرگونی ها یک سری از تکنیک های سئو کلاه خاکستری ممکن است بدست الگوریتم های گوگل جریمه شوند. بعد یادتان باشد که همیشه سایتتان به روز باشد.  شاید خیلی از کارآزمودگان سئو این سوژه را ندانند که طیف وسیعی از افرادی که به طور حرفه ای در دامنه سئو سایت یا بهینه سازی سئو سایت تکاپو دارند، در واقع از روش سئو کلاه خاکستری بهره‌گیری می کنند .

چگونه امنیت مودم اینترنت را بالا ببریم؟

در دنیای امروز اینترنت یک عنصر بسیار مهم است که با داشتن آن می‌توان به تمام اطلاعات دنیای مجازی دسترسی داشت. مودم وسیله‌ای است که اینترنت را به دستگاه‌های ما ارسال می‌کند. مودم در واقع یک فرستنده و دستگاهی که ما با آن به اینترنت متصل می‌شویم یک گیرنده است.

 

مودم مهم‌ترین وسیله برای اتصال ما به اینترنت است و بسیار مهم است که ما بتوانیم امنیت آن را بالا ببریم تا کسی نتواند از آن بدون اجازه ما استفاده کند. برای جلوگیری از هک شدن مودم توسط افراد دیگر مراحل زیر را انجام دهید. البته قبل از آن باید آزمایش کنید آیا همین  حالا کسی از اینترنت شما استفاده می‌کند یا خیر.

 

بررسی وضعیت مودم

سرعت اینترنت

اگر سرعت اینترنت شما نسبت به گذشته کند شده است ممکن است دلایل مختلفی داشته باشد مانند مشکلات سرور یا تعویض مکان مودم . اما ممکن است دلیل اصلی آن این باشد که فرد یا افرادی بدون اجازه به اینترنت شما دسترسی دارند و در حال استفاده از آن هستند.

 

لیست دستگاه‌ها متصل به مودم

هر مودم اینترنت دارای قسمتی است که از آن می‌توانید بررسی کنید چه کسی در حال استفاده از مودم است. هر دستگاه یک شماره به نام IP دارد. اگر در آن لیست IP ناآشنا دیدید حتما شماره دستگاه فردی است که بدون اطلاع شما در حال استفاده کردن از اینترنت است.

 

روش‌های بالا بردن امنیت مودم اینترنت

استفاده از رمز عبور قوی

داشتن رمزعبور قوی یکی از عواملی است که می‌تواند از ورود افراد دیگر به مودم اینترنت شما جلوگیری کند. شما باید رمزی بسازید که بسیار قوی باشد. 

 

تغییر اطلاعات ورود به روتر

رمزعبور و نام‌کاربری بسیاری از روترها به‌طور پیش‌فرض Admin است. این امر باعث می‌شود به راحتی بتوان وارد قسمت دسترسی به تنظیمات مودم شد و آن را هک کرد. با تغییر دادن این اطلاعات مودم خود را ایمن‌تر می‌کنید.

 

جهت تغییر رمزعبور Admin در روتر، مراحل زیر را انجام دهید.

در ابتدا می‌بایست به مودم خود وصل شوید، برای این‌کار عبارت زیر را در مرورگر خود تایپ کنید:

"http://192.168.1.1" یا "http://192.168.0.1"

پس از وارد کردن آدرس فوق کادری جهت وارد نمودن Username و Password باز می شود که شما می بایست اطلاعات ذیل را وارد نمائید.

"Username: admin"

"Password: admin"

اگر با کلمه admin وارد نشد خالی قرار دهید و در کارد رمزعبور چیزی ننویسید.

 

چگونه امنیت مودم ها را افزایش دهیم, افزایش امنیت مودم

رمزگذاری روی مودم وایرلس

 

پس از وارد شدن طبق تصویر راهنما می بایست روی گزینه"Management" کلیک کنید.

 

چگونه امنیت مودم ها را افزایش دهیم, افزایش امنیت مودم

 افزایش امنیت مودم

 

در سمت چپ خود از گزینه های موجود بر روی "Access Controls" و سپس "User Management" کلیک نمائید.

 

چگونه امنیت مودم ها را افزایش دهیم, افزایش امنیت مودم

چگونه امنیت مودم ها را افزایش دهیم

 

حال می بایست طبق تصویر کادرهای مشخص شده را پر کنید.

 

چگونه امنیت مودم ها را افزایش دهیم, افزایش امنیت مودم

بالا بردن امنیت مودم اینترنت

 

"New Username": در این قسمت می توانید به جای نام‌کاربری admin نام کاربری دیگری انتخاب نمائید.

"Current Password": رمزعبور قبلی که با آن وارد شده اید را وارد نمائید.

"New Password": حال رمزعبور جدیدی که مدنظر دارید را در این قسمت قرار دهید.

"Confirm Password": جهت تائید کلمه عبور، مجدد کلمه عبور جدید را در این قسمت تکرار نمائید.

در انتها جهت اعمال تغییرات بر روی گزینه "Apply"کلیک نمائید.

 


منبع: