اخبار تکنولوژی 5

معرفی تکنولوژی

اخبار تکنولوژی 5

معرفی تکنولوژی

میز تحریر کودک باکس دار

میز تحریر کودک باکس دار

میز تحریر باکس دار آریا به انگیزه اینکه قابلیت تنظیم ارتفاع دارد پسندیده برای کودکان می‌باشد. بدین هدف طرح های گوناگون کارتونی نیز بر روی آن پیمان گرفته است که بیشتر مورد توجه کودکان قرار می‌گیرد که تنوع فوقانی هم دارد. سطح این میزضدخش است و می توانید بر روی آن با ماژیک بنویسید یا حتی کلید بکشید و هیچ آسیبی نمی بیند.میز تحریر کودک باکس دار این میز را از سن 5 سنه به بالا می توانند بهره‌گیری نمایند، تنظیم شو بودن این میز به این صورت است که در پایین میز یک درجه تنظیم دارد که لغایت 5 درجه قابل تنظیم است و می توانید آن را با هر انداره مد نظر تنظیم نمایید.


طرح های کارتونی مانند: زرح بتمن، طرح پونی، طرح فرند، طرح ماشین ها، طرح گیتی، و طرح بن بدن .میز تحریر آریا طرح دار باکس دار طرح ماشین ها

یکی از موارد مثبت این گونه میز تحریر باکس دار آریا این است که به راحتی می‌توان آن ها را تمیز کرده و مایعات مایه تغییر حالت آن‌ها نمی‌شود. انگیزه آن هم استفاده از روکش ملامینه و پیمان دادن نوار PVC در لبه های میز است.


ویژگی های میز تحریر کودک باکس دار

حمل نقل آسان با دسته طراحی شده با مقاومت کافی

دارای سطح شیبدار

جمع شدن ارکان به صورت کامل

فضای خالی زیر میز برای هرچه راحتتر شدن برای قرارگیری پاها

استفاده به عنوان میز لپ تاپ، میز تکالیف، میز طراحی و …

مقاوم در مساوی وزن کالبد ها لغایت 75 کیلو گرم

موارد بهره‌گیری : اطاق نوجوان ،خوابگاه های دانشجویی ،منازل با فضای کم، به عنوان هدیه

دارای دو ابعاد

دارای طرح مدرج و طرح دار

این میز تحریر تاشو در مدل های وایت بردی حائز روکش فورمیکا میباشد.

دارای جا مدادی

دارای جک آرام پاراگراف (لاتین) برای مفتوح و بسته شدن درب باکس

کووید ۱۹ با مغز انسان چه می‌کند؟

در طول هفته‌ی سوم مارس، همان‌طور که ویروس کرونای عامل کووید ۱۹ حمله‌ی خود به شهر دیترویت را آغاز کرده بود، آمبولانسی با سرعت برای رسیدن به بیمارستان هنری فورد از خیایان‌های شهر عبور می‌کرد. درون آن، یکی از کارکنان یک شرکت هواپیمایی حضور داشت که سعی داشت بفهمد چه چیزی برای او اتفاق افتاده است. این زن ۵۸ ساله نیز مانند صدها بیمار دیگر مبتلا به کووید ۱۹ که اتاق‌های اورژانس شهر را پر کرده بودند، دچار تب، سرفه و درد عضلانی بود. اما اتفاق دیگری نیز درحال رخ دادن بود. چیزی که موجب شد او به‌طور ناگهانی دچار مشکل جهت‌یابی شود و نتواند چیزی به‌جز نام خود را به‌خاطر آورد.

پزشکان بیمارستان هنری فورد زن را برای کووید ۱۹ مورد آزمایش قرار دادند و نتیجه‌ی آزمایش او مثبت بود. زن تحت سی‌تی‌اسکن و MRI قرار گرفت. تصاویر حاصل، نشان‌دهنده‌ی التهاب مغز بود و چین‌خوردگی‌های مغز به‌سمت جمجمه‌ی بیمار متورم شده بود.

روی صفحه‌ی نمایش کامپیوتر، ضایعات سفیدرنگی منظره‌ی خاکستری مغز را نقطه‌نقطه کرده بودند که هرکدام با نورون‌های مرده و درحال مرگ پر شده بود. ضایعات مذکور در مناطقی رخ داده بود که به‌طور معمول سیگنال‌های حسی را انتقال داده، هشیاری را تنظیم کرده و به حافظه دسترسی پیدا می‌کند. این نقطه‌ها که روی صفحه‌ی نمایش به رنگ سفید دیده می‌شدند، در شبکه‌ی الکتریکی مغز بیمار تیره‌رنگ بودند. پزشکان وضعیت خطرناکی را که آنسفالوپاتی خونریزی‌دهنده‌ی نکروزکننده حاد (ANE) نام دارد، در او تشخیص دادند و این نتایج را ماه گذشته در مجله‌ی Radiology تشریح کردند. این عارضه‌ای نادر است که گاهی اوقات همراه‌با آنفلوانزا و عفونت‌های ویروسی دیگر و معمولا در کودکان رخ می‌دهد.

درمورد آنفلوانزا، دانشمندان معتقدند که چنین آسیب مغزی به‌وسیله‌ی خود ویروس ایجاد نمی‌شود بلکه براثر طوفان مولکول‌های القاکننده‌ی التهاب (سیتوکین‌ها) رخ می‌دهد که گاهی در جریان یک عفونت، بیش‌ازحد به‌وسیله‌ی سیستم ایمنی فرد تولید می‌شوند. دانشمندان هنوز در تلاش‌اند تا متوجه شوند که آیا همین اتفاق درمورد کووید ۱۹ نیز رخ می‌دهد و اینکه آیا ویروس کرونا جدید که SARS-CoV-2 خوانده می‌شود، واقعا به‌طور مستقیم به سیستم عصبی حمله می‌کند. این یک سؤال بی‌جواب است که پاسخ به آن می‌تواند نتایج گسترده‌ای برای نحوه‌ی تشخیص و درمان بیماران مبتلا به کووید ۱۹ داشته باشد.

احتمالا شما با نشانه‌های معمول کووید ۱۹ یعنی همان بیماری که تاکنون بیش از ۱۶۱ هزار نفر را در سرتاسر جهان به کام مرگ فرستاده است، آشنا هستید: تب، سرفه و دشواری تنفس. اما چندین هفته است که حکایت‌ نشانه‌های عجیب دیگر (سردرد، گیجی، تشنج، سوزن سوزن شدن و بی‌حسی، از دست دادن حس بویایی یا چشایی) هیاهوی زیادی برپا کرده است.

درحال‌حاضر، داده‌های منتشرشده درمورد فراوانی بروز این نوع نشانه‌های عصبی درمیان بیماران کووید ۱۹، محدود است و کارشناسان می‌گویند این نشانه‌ها احتمالا در بخش کمی از ۲ میلیون عفونت رسمی کووید ۱۹ در سرتاسر جهان مشاهده شوند. اما برای پزشکان، آن‌ها مهم هستند زیرا برخی از نشانه‌های جدید ممکن است به درمان متفاوتی نیاز داشته باشند؛ درمانی که به‌جای بدن، برای مغز طراحی شده باشد. اندرو جوزفسون، عصب‌شناس دانشگاه کاکیفرنیا در سن‌فرانسیسکو، می‌گوید:

داروهایی که ما از آن‌ها برای درمان هر عفونتی استفاده می‌کنیم، ازنظر نفوذپذیری به سیستم عصبی بسیار متفاوت هستند.

بیشتر داروها نمی‌توانند از سد خونی‌مغزی که دیواره‌ی مرزی زنده‌ای در اطراف مغز است، عبور کنند. اگر ویروس کرونا بتواند در سد خونی‌مغزی رخنه کرده و نورون‌ها را آلوده کند، می‌تواند یافتن درمان مؤثر بیماری را دشوارتر کند.

درحال‌حاضر، بسیاری از پزشکان درحال آزمایش رویکردی دوجانبه هستند. اول، یافتن یک داروی ضدویروسی که بتواند از سرعت تکثیر ویروس بکاهد. آن‌ها اغلب این داروها را با استروئیدها ترکیب می‌کنند تا مانع‌از فعالیت بیش‌از‌حد سیستم ایمنی و ایجاد التهابی شوند که خود نیز آسیب‌زننده باشد.

اگر پزشکان می‌دانستند که ویروس کرونا در مغز افراد مبتلا نیز وجود دارد، این امر موجب تغییر معادله می‌شد. برخلاف ریه‌ها، مغز را نمی‌توان به دستگاه تنفس مصنوعی وصل کرد.

منبع:

ال‌جی طراحی نهایی Velvet را به‌همراه تراشه این گوشی مشخص کرد

ال‌جی به‌تازگی تیزر کوتاه مربوط به گوشی موردانتظار ولوت (LG Velvet) را منتشر کرده است تا ما را با طراحی نهایی آن از جوانب مختلف آشنا کند. این شرکت پیش‌تر نسخه‌ی مفهومی گوشی را در دو تصویر به ما نشان داده بود، اما به‌لطف ویدئوی جدید، این بار شاهد طراحی نهایی دستگاه هستیم. نگاهی کلی به ویدئوی ال‌جی نشان می‌دهد گوشی ولوت قرار است از لحاظ طراحی تفاوت‌های عمده‌ای نسبت‌به گوشی‌های فعلی نظیر V60 به‌خود ببیند.

در ویدئوی رسمی منتشرشده از سوی ال‌جی همچنین می‌بینیم که گوشی ولوت قرار است برای پردازش کارهای مختلف از تراشه‌ی اسنپدرا گون ۷۶۵ کوالکام که از فناوری 5G پشتیبانی می‌کند بهره‌مند باشد. اسنپدراگون ۷۶۵ 5G بالارده‌ترین پردازنده‌ی کوالکام نیست. امروزه از اسنپدراگون ۸۶۵ به‌عنوان تراشه‌ی پرچمدار کوالکام برای گوشی‌ها یاد می‌شود.

ال‌جی اخیرا با انتشار بیانیه‌هایی مطبوعاتی برخی از جزئیات کلیدی مربوط به طراحی گوشی ولوت را با رسانه‌ها به‌اشتراک گذاشته بود. ظاهرا ال‌جی در ولوت از زبان طراحی جدیدی موسوم‌به 3D Arc بهره می‌گیرد که در آن، پنل پشتی و جلویی شیشه‌ای دستگاه به‌شکلی متقارن خمیدگی دارند. تیزر جدیدی که ال‌جی منتشر کرده است بهتر به ما نشان می‌دهد که ولوت قرار است در دنیای واقعی چه ظاهری داشته باشد. 

پنل پشتی گوشی ال‌جی ولوت میزبان مجموعه‌دوربین سه‌گانه با فرمی منحصربه‌فرد است. ال‌جی از این مجموعه‌دوربین تحت عنوان «دوربین به‌فرم قطره‌ی باران» یاد می‌کند. بزرگ‌ترین دوربین در بالاترین بخش قرار گرفته است و هرچه به‌سمت پایین حرکت کنید، اندازه‌ی دوربین‌ها کوچک‌تر می‌شود؛ بدین ترتیب جلوه‌ای‌ شبیه‌به قطره‌ی بارانِ درحال سقوط در ذهن کاربر نقش می‌بندد.

ناگفته نماند که دوربین اول تا حدی از پنل پشتی برآمده است، اما ال‌جی توانسته دوربین‌های دوم و سوم و همچنین فلاش LED را به زیر پنل پشتی ببرد. مجموعه‌دوربین به‌کاررفته در پنل پشتی ال‌جی ولوت تفاوت‌هایی عمده با ماژول‌هایی که دارد که امروزه در گوشی‌های هوشمند می‌بینیم.

ماژول‌های فعلی عمدتا برآمدگی زیادی دارند و بخش درخورتوجهی از پنل پشتی را می‌پوشانند. احتمال می‌دهیم دوربین‌های دوم و سوم ال‌جی ولوت برای کارهایی نظیر تار کردن پس‌زمینه (جلوه‌ی بوکه) یا عکاسی ماکرو به‌کار بروند. همچنین احتمال دارد یکی از این حسگرها از نوع سیاه‌و‌سفید به‌منظور ثبت عمیق‌تر رنگ‌ها باشد.

تیز جدید ال‌جی، شماری دیگر از اطلاعات کلیدی گوشی ولوت را برملا می‌کند. بر این اساس،‌ گوشی ال‌جی ولوت قرار است دارای جک ۳/۵ میلی‌متری هدفون در بخش زیرین خود باشد. گوشی‌های اخیر ال‌جی همواره در زمینه‌ی پخش محتوای صوتی محصولات باکیفیت بوده‌اند. در گوشی‌های این‌ شرکت به‌طور معمول از مبدل آنالوگ به دیجیتال پیچیده‌ای استفاده می‌شود تا به‌لطف آن، کیفیت صدای بهتری در هدفون‌های سیمی به‌گوش برسد.

ال‌جی Velvet به تراشه‌ی اسنپدراگون ۷۶۵ 5G مجهز است و در چهار رنگ روانه‌ی بازار می‌شود

در پنل جلویی دستگاه شاهد صفحه‌نمایشی لبه‌ تا لبه خواهیم بود که در بخش بالایی آن، بریدگی کوچکی به‌فرم قطره به‌چشم می‌خورد. ظاهرا ال‌جی ولوت قرار است نسبت‌به گوشی‌های فعلی این شرکت کره‌ای به‌خصوص V60 حاشیه‌های بسیار کمتری در اطراف صفحه‌نمایش داشته باشد و مدرن‌تر به‌نظر برسد. در تیزر ال‌جی شاهد رونمایی چهار رنگ برای گوشی ولوت هستیم: مشکی، سفید، سبز و ترکیب نارنجی و صورتی.




منبع: